Er du ny i verden av nedlastinger av musikk på nettet? Elsker du å laste ned musikk på nettet, men ønsker at du kunne finne et bedre tilbud på alle favorittlåtene dine? Du har kommet til rett sted. Bruk følgende tips for å hjelpe deg gjennom en verden av musikknedlastinger, slik at du kan få musikken din til en god pris.

Prøv å bla gjennom de daglige tilbudsdelene Amazon.com og iTunes for noen flotte musikknedlastinger. Noen av sporene selger for omtrent en krone per stykke. Det meste av dette er eldre musikk, men mye av det regnes som «klassisk». Dette er også en fin måte å finne noen interessante album eller spor som du kanskje aldri har vurdert for samlingen din.

Hvis du bruker iTunes, må du registrere deg for e-postvarsler. De sender ofte ut tilbud og rabatterte album som er tilgjengelige til en lavere pris for en svært begrenset periode. Hvis du ikke registrerer deg for e-postvarsler, kan du gå glipp av disse besparelsene.

Et godt tips å huske på når du laster ned musikk, er å holde oversikt over hvilken musikk du allerede har. Du trenger ikke å kaste bort penger på sanger som du allerede har. De fleste tjenester har en historieside.

Hvis du er ute etter ny musikk å laste ned, kan du vurdere å besøke nettsteder som gir musikk fra kommende artister. Disse musikknettstedene tilbyr sangspor pluss anmeldelser fra lyttere som har lyttet til dem gjennom streaming. Dette er en god måte å legge til god musikk til samlingen din som ikke er i mainstream ennå.

Gratis Music Archive og The Internet Archive tilbyr gratis musikk som er helt lovlig å laste ned. Sjekk dem ut hvis du jobber med å bygge samlingen din. De inneholder ofte musikk fra obskure eller mindre kjente artister, og musikken spenner over alle sjangere. Nedlasting er enkelt når du er på nettstedet.

Hvis pengene er stramme, kan det være lurt å kjøpe en CD fra Amazon.com stedet for å kjøpe et digitalt spor for 99 cent. CDer i disse dager, spesielt brukte på Amazon, er veldig billige. Du kan kjøpe mange av dine favoritter for bare noen få dollar. Så når du får det, brenne sangene fra CD for å gjøre dem digitale nedlastinger. Så for prisen på 1 eller 2 sanger, har du nettopp fått 10 til 15 sanger.

Vær på vakt mot alle leverandører av nedlasting av musikk som ikke belaster per spor. Nettsteder som tilbyr en rekke sanger mot en fast avgift eller månedlig avgift, kan blokkere tilgangen din til musikken din når du slutter å betale. Nettsteder som tilbyr mp3-filer gratis, kan bare være fronter for piratkopiering og torrenting, som vanligvis er ulovlige.

Hvis du vil holde kredittkortet ditt trygt fra hackere, kan du hente iTunes-gavekort i lokale butikker. Du kan skrive inn nummeret på nettet av gavekortet, i stedet for kredittkortnummeret ditt, noe som betyr at ingen kan hacke seg inn i databasen for å få informasjonen din, og lagre deg fra kriminelle.

Enten du er ny på å laste ned musikk på nettet eller bare leter etter en bedre måte å gjøre det på, vil disse tipsene hjelpe deg på vei. Ta notater om tipsene som interesserer deg. Del med vennene dine slik at du kan glede deg over flotte melodier hele tiden.

Forvirret Om å Laste Ned Musikk?